MENU

Hybride Applicatie Ontwikkelaar

0
334
0
Momenteel volg ik een bijkomende opleiding Hybride Applicatie ontwikkelaar, die loopt tot april 2021. Op het programma staan onder andere Angular, Bootstrap, Ionic Framework, Javascript, Sass en SQL. Met de groep maakten we ook een website voor onze online jobdag.
Read More ›

Mediafin

0
459
0
Binnen het grafische team van Mediafin, het bedrijf achter De Tijd en l’Echo, stond ik in voor de opmaak van drukwerk zoals brochures, advertenties, bijlagen, banners, visuals, … Verder werkte ik mee aan (het front-end gedeelte van) websites en andere digitale media. Naast een leerrijke werkervaring was mijn tijd bij Mediafin ook een aangename periode in een prima werksfeer.
Read More ›

Yools Webdesign

0
1008
0
Na mijn opleiding webdesign ging ik aan de slag bij Yools. Ik maakte designs voor websites in photoshop en na intensief contact met de klant, ontwikkelde ik de sites tot gebruiksvriendelijke WordPress-sites.
Read More ›

CC De Muze

0
1618
0
Het eindwerk van mijn opleiding webdesigner was het ontwerpen van een nieuwe website voor De Muze, het cultuurcentrum van Heusden-Zolder. De klant wou graag een moderne en gebruiksvriendelijke website. Ik maakte de website met Drupal.
Read More ›

Juanjo Guarnido

0
1708
2
Voor de tweede module van Drupal bouwde ik een fictieve website rond striptekenaar Juanjo Guarnido, auteur van de succesreeks Blacksad. De stripreeks baseert zich op de film-noir, dus de keuze voor een donkere website was snel gemaakt. De site bestaat onder andere uit een biografie van de tekenaar, een overzicht van zijn stripreeksen en personages, een gastenboek en een contactpagina. Deze site werd gemaakt met Drupal.
Read More ›

Fietsdagboek

0
1193
2
De eindtaak voor het vak PHP was het ontwikkelen van een website waar een fictieve wielrenner gemakkelijk zijn trainingsschema’s kan bijhouden. Als Philippe Gilbert fan was mijn fictieve wielrenner snel gekozen. De site bevat onder andere de mogelijkheid om gebruikers (wielrenners) en trainingsoverzichten toe te voegen of te bewerken. Verder kan er ook een pdf met bepaalde gegevens van de trainingen in staafgrafiek gegenereerd worden.
Read More ›

Webanimatie

0
1177
0
Ik kan webanimaties maken met Html5, Css3, Ajax en jQuery. Bij webanimatie geldt dat overdaad schaadt, maar ik ben er van overtuigd dat enkele subtiele animaties een meerwaarde kunnen geven aan een webproject. Hier zie je enkele beelden van een parallax website die ik maakte.
Read More ›

Op Wolkjes

0
1635
0
Als eindtaak voor de eerste module van Drupal ontwierp ik een eenvoudige website voor kinderdagverblijf Op Wolkjes.
Read More ›

Midnight Fever

0
1087
0
Ik ontwierp een oefenwebsite voor het fictieve jazzcafé Midnight Fever. Het kleurenpallet van de website bestaat uit zwart, gebroken wit en een accentkleur blauw (dankzij Blue Note toch de kleur van jazz).
Read More ›