MENU

Mediafin

0
456
0
Binnen het grafische team van Mediafin, het bedrijf achter De Tijd en l’Echo, stond ik in voor de opmaak van drukwerk zoals brochures, advertenties, bijlagen, banners, visuals, … Verder werkte ik mee aan (het front-end gedeelte van) websites en andere digitale media. Naast een leerrijke werkervaring was mijn tijd bij Mediafin ook een aangename periode in een prima werksfeer.
Read More ›

Cinema ZED

0
1039
0
Fonk Vzw is een filmvereniging die actief is op het vlak van bioscoopexploitatie (Cinema ZED), filmfestivalorganisatie (Internationaal Kortfilmfestival Leuven, Docville), filmdistributie (Dalton), filmpromotie, filmeducatie en filmproductie. Ik verzorgde de grafische vormgeving van allerlei drukwerk (folders, posters, flyers, dvd verpakking, …) en werkte mee aan verschillende websites. Bekijk de folder van het Kortfilmfestival 2015. Bekijk de Cinema ZED folder van december. Bekijk de Cinema ZED folder van november. Bekijk de Cinema ZED folder van oktober. Bekijk de Cinema ZED folder van september. Bekijk de jeugdfolder najaar 2015.
Read More ›

Geboortekaartjes

Ik ontwerp regelmatig geboortekaartjes. Voor deze opdrachten haal ik graag mijn potloden en verf nog eens boven en ga ik manueel aan de slag. Ik ben zelf tevreden als ik een mooi en uniek kaartje kan afleveren dat goed aansluit bij de stijl van de aanstaande ouders.
Read More ›

Spelbord

0
1359
0
Ga samen met de Koning en de Scharlaken Pompelmoes de strijd aan met de Draak en help honger de wereld uit! In samenwerking met Iedereen mondiaal en 11.11.11 ontwierp ik een spelbord voor een spel rond voedselproblematiek. Meer info over het spel vind je hier.
Read More ›

Magazine

0
1247
0
Bij Corelio werkte ik twee jaar als desktop publisher. Ik zorgde voor de opmaak van advertenties en redactiestukken. Ik werkte aan de wekelijkse krant Passe-Partout, die later Rondom magazine werd en werkte mee aan het maandelijkse Pas-uit magazine. Voor dat magazine stond ik ook in voor de digitale iPad versie.
Read More ›

Affiches

0
1253
0
Enkele affiches die ik maakte voor lezingen en theatervoorstellingen.
Read More ›

Singer

0
1172
0
Opdracht typografie: ontwerpen van een dingbat lettertype. Geïnspireerd door een oude singer naaimachine ontwierp ik samen met medestudent Stijn Cremers een poster met het huldegedicht aan Singer (door Paul Van Ostaijen) omgezet in ons dingbat font.
Read More ›